• Pozvánka na zasadnutie Rady školy

          • OZNAM - Zasadnutie Rady školy pri Základnej škole v Novej Dedinke

            Zasadnutie Rady školy pri Základnej škole v Novej Dedinke sa uskutoční dňa 23.8.2023 o 17.00 hod. v prístavbe (pri telocvični) na prízemí ZŠ Nová Dedinka, Hlavná 45, 900 29 Nová Dedinka

            Návrh programu:  

            1. Otvorenie

            2. Školský vzdelávací program ZŠ Nová Dedinka

            3. Príprava a realizácia projektov (SPP, Volkswagen)

            4. Rôzne

            V zmysle § 24 ods. 15 zákona č. 596/2003 Z. z. sú zasadnutia orgánu školskej samosprávy verejné, ak orgán školskej samosprávy dvojtretinovou väčšinou hlasov všetkých členov nerozhodne inak.

          • Pozvánka na výstavu a koncert žiakov SZUŠ Nová Dedinka

          • Srdečne vás pozývame na výstavu prác žiakov výtvarného odboru našej SZUŠ Nová Dedinka, ktorú práve navštevujú aj žiaci z Novej Dedinky.

            Vernisáž výstavy bude už túto nedeľu 18.6.2023 od 15:00 hod.v Mestskom kultúrnom stredisku v Senci na 2.poschodí v Galérii Labyrint. Otvorenie výstavy začína koncertom žiakov hudobného odboru.

            Od pondelka 19.6. je možné si výstavu pozrieť so žiakmi každý pracovný deň od 09:00 do 16:00 hod. Žiaci odviedli vynikajúcu prácu, určite ich poteší, ak by ste sa prišli pozrieť aj na iné ich kvality, akými je práve výtvarná tvorba.

            Srdečne Alena Adamíková

          • Didaktické hry/Účelové cvičenie - 24.5.2023

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Didaktické hry/Účelové cvičenie - 24.5.2023.

            Dňa 24. 05. 2023 sa žiaci našej školy zúčastnili didaktických hier (1. stupeň) a účelového cvičenia (2. stupeň). Realizovali sa v rámci tém: - zdravotná príprava, - riešenie mimoriadnych situácií, - pohyb a pobyt v prírode. Jednotlivé témy boli primerane spracované pre každý ročník. Na 1. stupni sa didaktické hry uskutočnili v paralelných triedach. Žiaci 2. stupňa mali možnosť prakticky si vyskúšať svoje vedomosti na jednotlivých stanovištiach. Počasie nám prialo a žiaci sa zapájali do rôznych úloh, spontánne reagovali a pohotovo odpovedali na otázky. Súčasťou školskej akcie boli aj Simulácia biatlonu (simulácia behu na lyžiach a následná streľba z laserových pušiek) a rôzne športové hry. Naši najmenší zatiaľ absolvovali vychádzku, počas ktorej pozorovali jarnú prírodu, preverili svoje už nadobudnuté vedomosti a na záver si spoločne zašportovali na detskom ihrisku. Všetkým pedagógom ďakujeme za výborne zorganizovanú školskú akciu.

          • Pozvánka na zasadnutie Rady školy

          • OZNAM - Zasadnutie Rady školy pri Základnej škole v Novej Dedinke

            Zasadnutie Rady školy pri Základnej škole v Novej Dedinke sa uskutoční dňa 12.6.2023 o 17.30 hod. v priestoroch ZŠ Nová Dedinka, Hlavná 45, 900 29 Nová Dedinka.

            Návrh programu:  

            1. Otvorenie

            2. Návrhy na počty prijímaných žiakov a návrhy na počty tried pre školský rok 2023/2024

            3. Informácia o pedagogicko-organizačnom a materiálno-technickom zabezpečení výchovno-vzdelávacieho procesu

            4. Informácia o zápise do 1. ročníka na školský rok 2023/2024

            5. Informácia o úspešnosti žiakov Testovanie 9

            6. Informácia o úspešnosti žiakov pri prijímaní na stredné školy

            7. Informácia o situácii v škole v súvislosti so stavebnými prácami

            8. Rôzne

            V zmysle § 24 ods. 15 zákona č. 596/2003 Z. z. sú zasadnutia orgánu školskej samosprávy verejné, ak orgán školskej samosprávy dvojtretinovou väčšinou hlasov všetkých členov nerozhodne inak.

          • Predškoláci v škole

          • Včera a dnes (17. 05. - 18. 05. 2023) si do školských lavíc na jednu vyučovaciu hodinu zasadli aj naši predškoláci. Na vlastnej koži zažili, aké je to byť prvákom. Žiaci z 1. C spolu s pani učiteľkou im ukázali, čo sa počas školského roka naučili. Predškoláci za pomoci starších žiakov pracovali na zadaných úlohách. Boli šikovní a už teraz sa tešia na september, kedy zasadnú do školských lavíc. Po hodine ich čakala odmena a sladké prekvapenie.

            Pani učiteľke Olinke Podhajeckej a žiakom z 1. C ďakujeme za prípravu ukážkových hodín pre budúcich prvákov.

          • Slávik Slovenska 2023

          • Naša žiačka Hanka Hnátová z 5. A triedy sa v piatok 12. 05. 2023 zúčastnila okresného kola celoslovenskej speváckej súťaže v interpretácii slovenskej ľudovej piesne SLÁVIK SLOVENSKA 2023.

            Za svoj výkon získala výborné 3. miesto.

            Srdečne jej gratulujeme.

          • Jarné upratovanie s Maxom

          • Práve prebieha už 4. ročník milej outdoorovej výzvy Jarné upratovanie s Maxom, v ktorej každého vyzývame k zberu voľne pohodeného odpadu. Po zimnej sezóne je práve teraz ideálny čas na túto aktivitu, pokiaľ ešte odpadky dobre vidno. Využime toto jarné obdobie k pozitívnej zmene v prírode.

            Zapojiť sa môže každý kto má chuť, deti, žiaci, študenti, rodiny, školy, jednotlivci. Aj keď by sme už všetci v tejto dobe mali byť uvedomelí, stále sa nájde kopec ľudí, ktorí považujú prírodu za odpadkový kôš. Tentokrát motivujeme aj peknými vecnými cenami a 3 zapojené triedy môžu získať plne hradenú exkurziu.

            Budeme radi ak sa zapojíte do tejto výzvy. V prípade ak ste už na vašej škole akciu uskutočnili, pošlite nám fotku aj s informáciami na email: envirovyzva@sazp.sk

             

            ďakujeme :)

             

             

            Odbor environmentálnej výchovy a vzdelávania

            DIRECTORATE OF ENVIRONMENTAL SCIENCES
            Department of Environmental Education and Training

    • Kontakty

      • Základná škola, Hlavná 45, 900 29 Nová Dedinka
      • Riaditeľka školy: zsndedinka@gmail.com, riaditelka@zsndedinka.sk
      • ZŠ : +421940 61 09 79 - ekonomické oddelenie +421911 88 61 61 - riaditeľka školy +421910 44 91 91 - školník
      • Hlavná 45 90029 Nová Dedinka Slovakia
      • 36071196
      • 2021603078
      • Administrátor aSc Agendy a Edupage: administrator@zsndedinka.sk Výchovná poradkyňa: vychovnyporadca@zsndedinka.sk Školský špeciálny pedagóg: specialnypedagog@zsndedinka.sk Ekonómka, hospodárka školy: ekonomka@zsndedinka.sk
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje